D-LOGISTIK: EN MÖTESPLATS FÖR LOGISTIKFRÅGOR

En mötesplats för logistikfrågor

Svensk Digital Handel har länge varit pådrivande för att förbättra kundupplevelsen kring leveranser. Vi har tidigare med konferensen D-Logistik fört samman leverantörer och e-handlare, vi har ett logistiknätverk bestående av några logistikchefer från några av Sveriges främsta e-handelsföretag och vi jobbar utifrån logistikprogrammet Snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser. Nu kommer eventet D-Logistik tillbaka men i en ny digital skepnad; D-Logistik Lunch.

D-Logistik Lunch är ett återkommande webbinarium som är till för att ge dig som e-handlare det senaste inom logistiksverige och en möjlighet att ställa frågor till de viktigaste aktörerna. Vi vill ge dig kunskap och förklara logistik som ibland kan kännas komplext och hjälpa dig att underlätta vidare arbete med att utveckla samarbeten mellan e-handelsföretag och leverantörer inom logistik. Vi ger dig som e-handelsföretagare också en snabb inblick i det senaste som våra partners har att erbjuda inom logistik och för samman leverantörer med logistikchefer.

Se hela inspelningen från D-Logistik Lunch 27 maj

D-Logistik Lunch 27 maj

Vem har de grönaste e-handelsleveranserna i Sverige?

Till det inspelade webbinariet
 

Vårt Logistikprogram

Snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser!

Ta reda på mer
 

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!