EN INSPELNING MED NOMINERADE 2021

Maya Delorez I Sellpy I CAIA Cosmetics

Häng med på ett intimt, osminkat och insiktsfullt webbinarium med de tre nominerade e-handelsföretagen i vår tävling D-award; CAIA COSMETICS, MAYA DELOREZ och SELLPY

CAIA COSMETICS är ett praktexempel på hur en influencer kan bygga ett eget och starkt varumärke utifrån engagemang och lojalitet inom sitt community. De är ett av Europas snabbast växande skönhetsbolag med hög vinstmarginal. VD Mikael Snabb berättar om hur de tänkt kring företagets strategier, innovationer, influencertänk och underhållning.

MAYA DELOREZ grundades av Madelene Törnblom – en ung hästtjej nära sin målgrupp som snart spränger 100-miljonersvallen helt utan externt kapital med framgångsrik kontroll över sin egen produktkedja. Snabbväxande DTC-företag med hög expansionstakt. Madelene har bland annat bra tips för dig som nyligen startat egen e-handel, hur hon jobbar med innovation framåt och vad en bra kundupplevelse är för henne.

SELLPY är uppstickaren som fått svenskarna att tänka om kring begagnat, grundad i en hållbar affärsmodell. En gamechanger med stark tillväxt. Gustav Wessman är Cheif Commercial Officer och delar med sig av tankar kring hållbarhet, vad deras nästa steg i hållbarhetsutvecklingen är och expansionsplaner.

Starta filmen 

Läs mer om D-Congress