Vem är Rachel Botsman – huvudtalare på D-Congress 2021?

Rachel Botsman har erkänts som en av världens 30 mest inflytelserika Managementtänkare av Thinkers50, en av de 10 mest inflytelserika rösterna i Storbritannien på LinkedIn och hedras som en ung global ledare av World Economic Forum.

Rachel är författare till två banbrytande böcker som har översatts till 12 språk. ”What’s Mine is Yours” gavs ut 2010 och förutspådde ökningen av delningsekonomin och boken utnämndes därefter av TIME som en av ”Tio idéer som kommer att förändra världen”. Hennes bok ”Vem kan du lita på?” kom 2017 och utforskar hur teknik transformerar Trust.

Rachel designar och undervisar kurser i tillit och teknik vid Oxford Universitys Saïd Business School. Hon är också rådgivare för styrelser, ledare och regeringar runt om i världen och hjälper organisationer att skapa pålitliga kulturer. Hennes arbete har publicerats i The Guardian, Financial Times, New York Times, Wall Street Journal, Harvard Business Review, Wired och andra publikationer.

Rachel är känd för sina tydliga insikter och varma berättande och har bjudits in att prata med företag som Accenture, Goldman Sachs, Xero, Microsoft och Salesforce samt vid konferenser som Drucker Forum, World of Business Forum och World Economic forum.

Rachel är värd för Trust Issues – en podcast som utforskar förtroende genom linserna från populärkultur, politik, affärer och psykologi. Som tilltalande röst om förtroende har Rachel en insiktsfulla och engagerande media närvaro över kanaler, inklusive BBC, CNN, NPR och ABC.

Rachel har bott och arbetat på fyra olika kontinenter, vilket gav henne ett globalt perspektiv på de viktiga frågorna i vår tid. Hon bor i Oxford med sin man och två barn och brinner för att ge nästa generation möjlighet att fatta välgrundade beslut om förtroende i en snabbt föränderlig värld.

Utmärkelser och priser:

  • Top 10 Influential Voices in the UK 2019 – LinkedIn
  • Young Global Leader – World Economic Forum
  • Breakthrough Idea Award – Thinkers50
  • Top 30 Management Thinkers in the World – Thinkers50
  • Top 100 Most Creative People in Business – Fast Company
  • Top 20 Speakers in the World – Monocle
  • Women of the Year Award 2018 – InStyle

 

Till D-Congress 2021

 


Länkar

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!