Välkomna till Retail Day Connect 2020!

Den 22 september arrangerar PostNord evenemanget Retail Day Connect. Denna höst blir lite annorlunda. Retail Day Connect blir ett digitalt evenemang och ersätter tidigare Retail Day Borås.

E-handeln har under våren och sommaren genomgått en period av exceptionell tillväxt, i takt med att många konsumenter undvikit den fysiska handeln och spenderat betydligt mer tid hemma. Detta har lett till stora möjligheter för svenska e-handelsföretag, men också till betydande utmaningar.

Transformation – så klarar vi omställningen tillsammans!

Temat för Retail Day Connect är transformation i en föränderlig tid och hur vi klarar av omställningen tillsammans. Vilka förändringar och utmaningar har branschen tvingats tackla och hur har olika aktörer, de facto, hanterat situationen?

Under Retail Day Connect presenterar Arne Andersson och Carl-Fredrik Teder senaste fakta och analys från PostNords färskaste e-handelsrapport, E-barometern Q2, som publiceras i samband med evenemanget. Ni får möjlighet att lyssna på presentationer och samtal, med representanter från bland andra Lexington, Nordic Nest, och Svensk Digital Handel. Dessutom kommer Amazon berätta om sin kommande lansering i Sverige och vilka möjligheter detta kommer att innebära för svenska e-handelsföretag.

Fossilfria frakter – en utmanande omställning

För dig som är intresserad av frakter, PostNords hållbarhetschef Sofia Leffler Moberg håller ett samtal med Svensk Digital Handels VD, Per Ljungberg,

Läs mer och registrera dig

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!