Välkommen till D-Congress 2020!

Imorgon är det dags för årets D-Congress. Årets tema, Purpose Driven Commerce, känns mycket angeläget och vi uppskattar att så många, inte minst våra Business Partners, så mangrant sluter upp kring ämnet. Vi kan alla se fram emot en fantastisk utställning och ett väldigt starkt talarprogram.

De senaste dagarna har vi arrangörer – Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan – självklart följt utvecklingen kring Coronaviruset och dagligen diskutera vad det innebär för arrangemanget. Med utgångspunkt från Folkhälsomyndigheternas rekommendationer har vi beslutat oss för att genomföra D-Congress. Vi förlitar oss på den kompetens som svenska myndigheter besitter, i det här fallet Folkhälsomyndigheten, och känner oss därför trygga i vårt beslut.

Svensk Handel och Svensk Digital Handel har valt att gå ett steg längre än Folkhälsomyndigheten rekommendationer och via mail till alla som anmält sig uppmanat de som varit i riskområden att inte komma på D-Congress, oavsett om de uppvisar symptom eller inte. Den uppmaningen upprepar vi igen. Och naturligtivs, som alltid; är man sjuk ska man inte gå till jobbet.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!