Ej certifierade butiker

En översikt av e-handlare som inte håller måttet.

Ej certifierade butiker

Här publicerar vi kontinuerligt e-butiker som, oavsett vad de ger sken av, inte är certifierade av Trygg E-handel.

27 januari 2020

www.miinto.se

www.miinto.se är inte längre certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder Trygg E-handels logotyp olovligen trots meddelanden om Varumärkesintrång då certifieringen är avslutad.

5 februari 2019

www.goods.se

www.goods.se är inte längre certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder Trygg E-handels logotyp olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång då certifieringen är avslutad.

5 februari 2019

www.klockor365.se

www.klockor365.se är inte längre certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder Trygg E-handels logotyp olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång då certifieringen är avslutad.

5 februari 2019

www.e-lampor.se och www.enkelt.se

www.e-lampor.se och www.enkelt.se är inte längre certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder Trygg E-handel på sin hemsida, olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång då certifieringen är avslutad.

13 november

www.pude.nu

www.pude.nu är inte certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder logotypen olovligen trots meddelande om varumärkesintrång.

22 oktober 2018

www.fleture.se

www.fleture.se är inte certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder logotypen olovligen trots meddelande om varumärkesintrång.

22 oktober

www.royalmelanotan.org

www.royalmelanotan.org är inte certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder logotypen olovligen.

22 oktober 2018

www.sonnybono.se

www.sonnybono.se är inte längre certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder Trygg E-handels logotyp olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång då certifieringen är avslutad.

16 mars 2018

www.beautyzone.se

www.beautyzone.se är inte längre certifierade av Trygg E-handel. Företaget använder Trygg E-handels logotyp olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång då certifieringen är avslutad.

2 februari 2018

www.tyngsjo.se

www.tyngsjo.se är inte certifierade av Trygg E-handel eller har ett samarbete med Bonprix. Företaget använder logotypen olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång.

19 december 2017

www.cloose.eu

www.cloose.eu är inte medlemmar hos Trygg E-handel. Företaget använder en liknande logotyp olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång.

4 december 2017

www.fribergpartners.se

www.fribergpartners.se är inte medlemmar hos Trygg E-handel. Företaget använder logotypen olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång.

20 november 2017

www.klevrings.se

www.klevrings.se är inte medlemmar hos Trygg e-handel. Företaget använder logotypen olovligen trots flera meddelanden om Varumärkesintrång.

19 juni 2017

www.renwaftcleaning.se

www.renwaftcleaning.se har inget godkännande för att sälja Peter Hahns produkter.

19 juni 2017

www.erotisktchatt.se

www.erotisktchatt.se har inget godkännande för att sälja Peter Hahns produkter.

Tipsa oss

Ibland går det fel vid köp på nätet och då är det lätt att det uppstår frustration. Eftersom våra certifierade nätbutiker ska följa våra krav är vi angelägna om att få veta om så inte sker. Vänligen lämna in ett tips till oss via formuläret nedan så följer vi upp det med nätbutiken som ditt tips avser.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!