Innovative Scalp Pigmentation (ISP) AB

Web-giganten.se är online butiken med det stora utbudet av varor till förmånliga online priser. Hos oss hittar du produkter inom Hemelektronik, Datorer, Hem och Trädgård, Kök och Gourmet, Hälsa och Skönhet, Parfym och Kosmetik, Mode och Accessoarer, Leksaker Och Dräkter, Sport och Hobby. Vår affärsidé är att kunna erbjuda allt du som kund kan tänkas behöva och att vi ska vara shoppingcentret som alltid bara är ett smidigt klick bort. Vi erbjuder därför även självklart fri frakt på alla beställningar. Vi är alltid måna om att vårt stora utbud av varor håller hög kvalité och att din köpupplevelse ska kännas rätt från början till slut. Vår lättnavigerade hemsida, våra snabba leveranstider och den rätta produkten för dig, kombineras därför också med en kundservice i världsklass – allt för att du ska trivas i vår butik. Välkommen!

Juridiskt namn: Innovative Scalp Pigmentation (ISP) AB

Org nr: 559095-5281

Hemsida: web-giganten.se

Adress: C/o Värmdövägen 703, 132 35 Nacka

Certifierad

Status

Certifierad

Finansiell stabilitet

God, 2021-01-17

Klagomål

Inga veriferade klagomål

Härmed intygas att web-giganten.se som drivs av Innovative Scalp Pigmentation (ISP) AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare

Certiferad sedan: 2021-01-07

Per Ljungberg, VD Svensk Distanshandel AB

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!