Springyard.com / PAUL BRUNNGÅRD AB

Springyard är sprunget ur familjenamnet Brunngård och ägs av PAUL BRUNNGÅRD AB. PAUL BRUNNGÅRD AB är ett familjeföretag som härstammar från Sparsör utanför Borås och har en lång historia av entreprenörskap bakom sig. Springyard idag den ledande aktören av skotillbehör i Norden och har som målsättning att erbjuda produkter av hög kvalitet, som samtidigt är säkra att arbeta med och som är skonsamma mot miljön. Vi arbetar efter en miljöpolicy med syfte att aktivt göra hållbarhet till en naturlig del i det dagliga arbetet. Vårt agerande ska utgå ifrån ett långsiktigt kretsloppstänkande så att vi själva, våra kunder och våra leverantörer minimerar påverkan på miljön. PAUL BRUNNGÅRD AB var bland de första att utesluta fluorkarboner i produkter från våra egna varumärken, och varumärket Springyard Therapy är Brunngård först i branschen med att lansera skovårdsprodukter märkta med den oberoende miljömärkningen \"Bra Miljöval\".

Juridiskt namn: Springyard.com / PAUL BRUNNGÅRD AB

Org nr: 556233-2238

Hemsida: www.springyard.com

Adress: Elemantgatan 10, 50464 Borås

Certifierad

Status

Certifierad

Finansiell stabilitet

God, 2021-03-02

Klagomål

Inga veriferade klagomål

Härmed intygas att www.springyard.com som drivs av Springyard.com / PAUL BRUNNGÅRD AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare

Certiferad sedan: 2020-06-30

Per Ljungberg, VD Svensk Distanshandel AB

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!