Dekoria.se - Textil & inredning för hela hemmet!     Dekoria Skandinavien startade i Danmark 2010 som hobbyverksamhet, men min passion för heminredning dom drivmotor.  Jag kommer fån en generation där symaskinen inte var en inventarie så min passion för heminredning, speciellt gardiner, har genom åren varit ett dyrt nöje då specialbutiker är mycket dyra.   Min idé med Dekoria Skandinavien var och är att få kvalitetsgardiner måttanpassade och producerade på billigaste vis där du själv står för mätning och montering - och samtidigt kunna få matchande kuddar och sängöverkast mm.  Konceptet kom igång på riktigt och 2011 startade jag upp i Norge och då kunde jag säga upp mig från mitt fasta arbete.   Efter det har sortimentet blivit bredare, både med produkter och mer fler tygkollektioner. 2015 startade vi också upp i Sverige och Finland.  Produkterna tillverkas på en av Europas största textilfabriker med fler än 150 medarbetare med högteknologiska maskiner, som i över 2+ år har produc

www.dekoria.se

På dittsolskydd.se kan ni välja på ett brett utbud av unikt kundanpassade markiser, persienner, och andra solskydd med hög kvalitet till marknadens bästa priser

www.dittsolskydd.se

Vi saluför ytterdörrar, innerdörrar och skjutglaspartier. Vi strävar alltid efter "Bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris".

www.doorly.se

På E.ON webbshop hittar du utvalda, smarta produkter för hem och vardag. Flera kan dessutom hjälpa dig att kapa dina energikostnader.

shop.eon.se

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!