Nova Group AB bedriver försäljning av ljuskällor till såväl privatpersoner som företag i Sverige. Försäljningen bedrivs på distans, framförallt genom ljusbutiken.nu. Vi har sedan 2002 levererat ljuskällor till över 100.000 nöjda kunder i hela landet. Vårt försäljningskontor ligger på Istappsgatan 7 i Ödåkra. Här finns kompetenta medarbetare som gör det yttersta för att ge Er bästa tänkbara service. Vi levererar endast billampor från Osram eller Philips, inget annat och alltid till konkurrenskraftiga priser!

www.ljusbutiken.nu

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla med säsongsanpassade erbjudanden för alla som är intresserade av trädgård, växter, odling och en vacker trädgård.

www.odla.nu

Vi har funnits sedan 1985, som fysisk butik i Karlstads Centrum, från början var vi en renodlad hembryggningsbutik, men redan 1995 började vi sälja maskeradarti

www.partajshop.se

PAUL BRUNNGÅRD AB är ett familjeföretag som ligger utanför Borås. Vi är den ledande aktören av skotillbehör i Norden och experter på skovård och skotillbehör. PAUL BRUNNGÅRD ABs målsättning är att erbjuda produkter av hög kvalitet, som samtidigt är säkra att arbeta med och som är skonsamma mot miljön. Vi arbetar efter en miljöpolicy med syfte att aktivt göra hållbarhet till en naturlig del i det dagliga arbetet. Vårt agerande ska utgå ifrån ett långsiktigt kretsloppstänkande så att vi själva, våra kunder och våra leverantörer minimerar påverkan på miljön.

www.paulbrunngard.com

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!