Blomsterlandet - Presented by Valtech
Tirdad Zadeh
Tirdad Zadeh
E-Commerce Manager

Vår största utmaning någonsin – Hur möter vi kraven från framtidens kunder?

Scen: Innovation H1 2020
Från: 13:50 Till: 14:10
Lägg till i kalender2020-03-05 13:50:002020-03-05 14:10:00Europe/StockholmBlomsterlandet - Presented by Valtech - Tirdad ZadehVår största utmaning någonsin – Hur möter vi kraven från framtidens kunder?Innovation H1 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vår största utmaning någonsin – Hur möter vi kraven från framtidens kunder?

Tirdad kommer dela med sig om Blomsterlandets resa med att förändra befintliga arbetssätt och hur resan med e-handel och den digitala utvecklingen startade. Vad krävs för att ställa om och möta konsumenternas tuffa krav i en omogen bransch? Tirdad berättar också om vilka trender inom kundbeteende som har vuxit fram de senaste åren, samt vad som skiljer växtbranschen från övrig retail.

Vem är Tirdad Zadeh?

Tirdad drivs av att förenkla för kunder och skapa nya arbetssätt för att nå dit. Han har en BSc i Business från Cass Business School i London och har spenderat flera år utomlands i bl.a. England & Singapore. Genom att utmana det som har varit och tänka nyskapande har han bidragit till ett nytt fokus på Blomsterlandet. Tirdad har över 10 års erfarenhet från retail och har varit E-commerce Manager på Blomsterlandet sedan 2017. Innan dess arbetade han som projektchef på Blomsterlandet där han ledde flera initiativ inom systemförändringar, affärsutveckling och change management, med mål att skapa rätt förutsättningar för framtida utveckling. Nu driver han Blomsterlandets satsning inom e-handel och digital utveckling.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!