Svea Ekonomi
Thomas Svensson
Thomas Svensson
E-handelsexpert

Hur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?

Scen: Expansion E4 2020
Från: 13:10 Till: 13:30
Lägg till i kalender2020-03-05 13:10:002020-03-05 13:30:00Europe/StockholmSvea Ekonomi - Thomas SvenssonHur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?Expansion E4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur möter vi kundernas värderingar i framtidens e-handel?

Hög kvalitet och bra pris på dina produkter räcker inte som säljargument längre. Idag drivs konsumenterna av andra värderingar och bedömer inte bara din produkt utan även ditt varumärke. Och det är upp till dig som handlare att möta kraven om du vill behålla kunden. Vi har bjudit in Caliroots och Royal Design för att höra hur de tänker kring framtidens handel och kundernas förväntningar. Hur ska de och andra handlare dra nytta av purpose driven commerce för att möta konkurrensen?

Om Thomas Svensson

Thomas är Partner & Integration Manager på Svea. E-handelsexpert med mångårig erfarenhet från både B2C och B2B. Thomas är också föreläsare och står bakom rapporten ”Digital försäljning till företag 2019”. Thomas kommer att leda en paneldebatt som tar upp frågor kring kundernas värderingar i framtidens e-handel. Thomas finns även på plats i Sveas monter under mässan.

LinkedIn

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!