eEquity
Therese Angel
Therese Angel
Investment Manager

Vad skall man tänka på när man tar in externa delägare?

Scen: Expansion E4 2020
Från: 15:10 Till: 15:30
Lägg till i kalender2020-03-05 15:10:002020-03-05 15:30:00Europe/StockholmeEquity - Therese AngelVad skall man tänka på när man tar in externa delägare?Expansion E4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vad skall man tänka på när man tar in externa delägare?

Grundarna av Aim’n och Verso Skincare, Tekla och Lars, kommer att berätta om sin historia och hur de byggt sina bolag utan externt kapital. De kommer även att berätta om hur tankarna gick när de funderade på att ta in externt kapital vad gäller val av investerare, värdering och hur mycket kapital man ska ta in.

Vidare berättar eEquity om varför de valt att investera i Aim’n och Verso Skincare samt vad de kan bidra med.  Tekla och Lars kommer också att berätta om vad de räknar med att få ut av eEquity och eEquitys familj av portföljbolag efter investeringen.

Avslutningsvis kommer Therese från eEquity att berätta mer om eEquity som investerare och varför eEquity skiljer sig från andra investerare genom att bland annat vara aktiva, få bolagen att jobba ihop och att majoriteten i investeringsteamet är kvinnor.

Om eEquity och Therese Angel

eEquity är ett riskkapitalbolag som investerar i digitala tillväxtbolag, med fokus på e-handelsbolag, i Norden. Några av portföljbolagen är NA-KD, iDeal of Sweden, Footway och Royal Design. eEquity har sedan 2010 varit aktiv i den digitala sektorn och har totalt investerat SEK 2.5 miljarder i fyra fonder. För tillfället har eEquity 16 bolag i portföljen.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!