Volvo Car Mobility Sweden
Therese Ahlström Brodowsky
Therese Ahlström Brodowsky
VD
Scen: Kongresshallen
Från: 14:30 Till: 15:00
Lägg till i kalender2020-03-05 14:30:002020-03-05 15:00:00Europe/StockholmVolvo Car Mobility Sweden - Therese Ahlström BrodowskyKongresshallenSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Om Therese Ahlström Brodowsky

Progressiv förändring är ett sätt att leva. Therese strävar efter att leva just det livet. Som VD för Volvo Car Mobility Sweden är hennes uppdrag att göra vardagen enklare, mer flexibel och att tillhandahålla bilar var som helst, när som helst, för alla. Med fokus på lättillgängliga bilar utvecklar och levererar Therese och hennes team en hållbar och flexibel mobilitetslösning för dem som behöver en bil, utan att behöva äga en.

Utifrån Therese erfarenhet inom informationsteknologi och tjänstesektorn ser hon ett syfte med att erbjuda innovativa lösningar som passar den moderna livsstilen och samtidigt ta ansvar för miljön.

LinkedIn

Kongresshallen

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!