Aim'n
Tekla Acs
Tekla Acs
Co-founder

Vad skall man tänka på när man tar in externa delägare?

Scen: Expansion E4 2020
Från: 15:10 Till: 15:30
Lägg till i kalender2020-03-05 15:10:002020-03-05 15:30:00Europe/StockholmAim'n - Tekla AcsVad skall man tänka på när man tar in externa delägare?Expansion E4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vad skall man tänka på när man tar in externa delägare?

Grundarna av Aim’n och Verso Skincare, Tekla och Lars, kommer att berätta om sin historia och hur de byggt sina bolag utan externt kapital. De kommer även att berätta om hur tankarna gick när de funderade på att ta in externt kapital vad gäller val av investerare, värdering och hur mycket kapital man ska ta in.

Vidare berättar eEquity om varför de valt att investera i Aim’n och Verso Skincare samt vad de kan bidra med.  Tekla och Lars kommer också att berätta om vad de räknar med att få ut av eEquity och eEquitys familj av portföljbolag efter investeringen.

Avslutningsvis kommer Therese från eEquity att berätta mer om eEquity som investerare och varför eEquity skiljer sig från andra investerare genom att bland annat vara aktiva, få bolagen att jobba ihop och att majoriteten i investeringsteamet är kvinnor.

Om Tekla Acs

Aim’n grundades av Tekla Acs och Helen Van år 2013 och erbjuder sportkläder för kvinnor. Bolaget är snabbväxande med en global försäljning primärt genom egen online-kanal. Aim’n är välkänt för sina högkvalitativa produkter, design och ”girl-power”-värderingar.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!