Airmee
Elin Härén
Elin Härén
CFO

6 avgörande logistiktrender för att e-handlare ska kunna öka sin försäljning.

Scen: D-Logistik 2019
Från: 09:45 Till: 10:10
Lägg till i kalender2019-10-22 09:45:002019-10-22 10:10:00Europe/StockholmAirmee - Elin Härén6 avgörande logistiktrender för att e-handlare ska kunna öka sin försäljning.D-Logistik 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

6 avgörande logistiktrender för att e-handlare ska kunna öka sin försäljning

  • Hur kan e-handlare utnyttja denna kunskap för att se logistik som en försäljningsdrivare istället för en kostnadspost?
  • Har du koll på varför somliga e‑handlare blir så framgångsrika?
  • Vilka krav ställer konsumenten på logistikbolagen idag och hur skiljer sig dessa från konsument till konsument?

Last-mile delivery är mitt inne i ett paradigmskifte där konsumenten, och inte längre användaren, sätter villkoren för hur det ska ske. Vad vill konsumenten ha och hur påverkar det e-handlarens erbjudande i sin webshop? Vissa e-handlare ser detta som ökade kostnader medan vissa ser möjligheten i att använda sina leveranser som en konkurrensfördel.

Om Elin Härén

Elin har efter 10 år i tillväxtbolag en stor erfarenhet av vad som krävs för att ta innovativa lösningar till marknaden. Från 2010 och 6 år framåt var hon med och drev utvecklingen av mobila betallösningar tillsammans med banker och kreditkortsbolag i Europa, Asien och Sydamerika och fick på nära håll se hur det i slutändan var konsumenterna som drev fram det användande som vi idag tar för givet. Idag har Elin en central roll på Airmee och ansvarar främst för att driva på en tillväxt av hållbar Last Mile vad gäller ekonomi, miljö och samhället i stort.

LinkedIn

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!