Episerver
Mårten Bokedal
Mårten Bokedal
Nordisk Marknadschef

Toyota Material Handling - Från traditionell försäljning till modern kundupplevelse

Scen: D-B2B 2019
Från: 13:30 Till: 14:20
Lägg till i kalender2019-10-08 13:30:002019-10-08 14:20:00Europe/StockholmEpiserver - Mårten BokedalToyota Material Handling - Från traditionell försäljning till modern kundupplevelseD-B2B 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Toyota Material Handling – Från traditionell försäljning till modern kundupplevelse

De senaste åren har fört med sig stora förändringar för både återförsäljare och tillverkande bolag B2B. Det gäller att annama nya arbetsätt och kanaler för att förbli relevant.  Men hur prioriterar du digitala initiativ, bevisar det värde det skapar för företaget och samtidigt möter kundernas allt högre ställda förväntningar?  Välkommen till en dragning som visar på vikten att förena process, teknik och rätt kompetens för att framtidssäkra din affär.

I denna presentation kommer vi gå igenom:

  • Färsk global rapport: Trendspaning och förändring inom köpbeteende B2B
  • Hur du framtidssäkrar din affär genom att kapitalisera på digitalisering B2B
  • Toyota Material Handlings resa från traditionell försäljning till modern kundupplevelse

Om Mårten Bokedal

Med bakgrund och hjärta för hur teknologisk, social och kulturell förändring påverkar kundernas beteende, har Mårten i sin roll som Nordisk Marknadschef på Episerver arbetat nära ledande globala företag med deras övergång från statisk webbnärvaro, till en personaliserad, kontextuell marknadsföring där e-handel, innehåll och kanaler samverkar för bättre effekt.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!