Generic
Jonas Jegerborn
Jonas Jegerborn
VD

Vilken betydelse har leveransupplevelsen för kundernas val av nätbutik?

Scen: D-Logistik 2019
Från: 13:50 Till: 14:15
Lägg till i kalender2019-10-22 13:50:002019-10-22 14:15:00Europe/StockholmGeneric - Jonas JegerbornVilken betydelse har leveransupplevelsen för kundernas val av nätbutik?D-Logistik 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vilken betydelse har leveransupplevelsen för kundernas val av nätbutik?

Jonas Jegerborn, VD på techbolaget Generic som hjälper många kunder med teknik och design av kommunikation inom både logistik och andra branscher. Med utgångspunkt i att bra kommunikation måste bygga på mottagarens villkor skapar Generic kundkommunikation som träffar rätt i en värld översvämmad av budskap. De flesta som arbetar med last-mile delivery vet vikten av just kommunikation, men har många frågeställningar kring hur denna skall designas för att få den att fungera som en konkurrensfördel och hur man når genom det ständiga bruset av meddelanden som vi nås av varje dag.

Generic presenterar en nyligen genomförd kundundersökning om slutkundens förväntan på leveransalternativ och kommunikation under pågående leverans.

På scenen finns också en av de mest tongivande namnen inom logistik just nu, Fredrik Svedberg, VD på Logtrade för att diskutera resultatet av undersökningen och kundernas förväntan på framtidens leveranser.

Om Jonas Jegeborn

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!