Royal Design - Presenteras av Svea Ekonomi
Magnus Pettersson
Magnus Pettersson
VD

Hur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?

Scen: Expansion E4 2020
Från: 13:10 Till: 13:30
Lägg till i kalender2020-03-05 13:10:002020-03-05 13:30:00Europe/StockholmRoyal Design - Presenteras av Svea Ekonomi - Magnus PetterssonHur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?Expansion E4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?

Hög kvalitet och bra pris på dina produkter räcker inte som säljargument längre. Idag drivs konsumenterna av andra värderingar och bedömer inte bara din produkt utan även ditt varumärke. Och det är upp till dig som handlare att möta kraven om du vill behålla kunden. Vi har bjudit in Caliroots och Royal Design för att höra hur de tänker kring framtidens handel och kundernas förväntningar. Hur ska de och andra handlare dra nytta av purpose driven commerce för att möta konkurrensen?

Om Magnus Pettersson

Magnus var en av delägarna som byggde upp inWarehouse som såldes till Komplett-gruppen 2006. År 2012 lanserade Magnus Pettersson Media Markts första e-handelsplats och därefter drivit utvecklingen av digitaliseringen och omnikanalkonceptet för MediaMarkt både i Sverige och som en del i det globala teamet baserat i Ingolstadt,Tyskland. Sedan 2017 är Magnus VD för RoyalDesign Group med fokus på lönsamhet genom automatisering, datadrivet och skalbarhet för internationell expansion.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!