Loop54
Robin Mellstrand
Robin Mellstrand
VD

Så skapar du en personlig kundupplevelse med hjälp av AI

Så skapar du en personlig kundupplevelse med hjälp av AI

E-handeln fortsätter att växa och konkurrensen om kunderna är stenhård. Det är idag viktigare än någonsin att erbjuda ett unikt och individanpassat bemötande. Den personliga upplevelsen är i fokus där konsumenterna förväntar sig att siten förstår dem. Tidigare krävdes det stora resurser för att lösa detta, men med dagens snabba teknikutveckling finns helt andra möjligheter där AI spelar en viktig roll. Men vad innebär det egentligen och hur kan det se ut i praktiken?

Om Robin Mellstrand

Robin är vd och medgrundare på det svenska teknikföretaget Loop54. Sedan 2013 har han byggt ett varumärke som genom smart användning av ny teknik tacklar de utmaningar som e-handlare står inför i både norden och norra Europa. Som vd på Loop54 är han starkt involverad i framtiden för AI och hur man bäst ska implementera det för att skapa en starkt personlig kundupplevelse.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!