Storm Commerce
Niclas Heurlin
Niclas Heurlin
VD och grundare

Succéer, misstag och spaningar kring digitala B2B-projekt.

Scen: D-B2B 2019
Från: 09:35 Till: 09:55
Lägg till i kalender2019-10-08 09:35:002019-10-08 09:55:00Europe/StockholmStorm Commerce - Niclas HeurlinSuccéer, misstag och spaningar kring digitala B2B-projekt.D-B2B 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Succéer, misstag och spaningar kring digitala B2B-projekt.

Niclas Heurlin, VD och grundare för Storm Commerce, har bjudit in en panel med några av landets ledande digitala konsulter. Panelen kommer att dela med sig av sina viktigaste insikter och erfarenheter av att bygga en riktigt bra digital B2B-lösning.

Panelen tar upp frågor som: Hur gör man en gradvis transformation till e-commerce som B2B-företag? Vad betyder Headless Commerce och vad är fördelarna med det? Hur ska man tänka kring olika marknadsplatser och externa säljkanaler? Varför är det så viktigt med eget och bra produktinnehåll för e-handeln? Missa inte detta tillfälle att lyssna till vad som behövs för att skapa flexibla och skalbara e-handelslösningar för framtiden och lär av tidigare gjorda misstag.

Om Niclas Heurlin

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!