FRISTADS
Jonatan Andersson
Jonatan Andersson
Marketing och E-commerce Manager

”To infinity and beyond” – ett kundcase om FRISTADS

Scen: D-B2B 2019
Från: 15:05 Till: 15:25
Lägg till i kalender2019-10-08 15:05:002019-10-08 15:25:00Europe/StockholmFRISTADS - Jonatan Andersson”To infinity and beyond” – ett kundcase om FRISTADSD-B2B 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

”To infinity and beyond” – ett kundcase om FRISTADS

Presenteras av Bizzkit

När Buzz Lightyear från den tecknade filmen Toy Story ska bege sig ut på till synes omöjliga uppdrag, är hans motto ‘to infinity and beyond’. Han har nämligen en okuvlig tro på att allt ska lyckas till slut. När Fristads ABs Senior Digital Manager, Tomas Wikström, fick uppdraget att etablera en sofistikerad varumärkeskorsad (cross-branding) e-handelslösning, sa hans skeptiska kollegor att han skulle vara en hjälte om han kunde lösa uppgiften. Lyckligtvis besitter Tomas Wikström samma okuvlighet som Buzz Lightyear och löste uppgiften.

Men hos Fristads AB låter man inte lagerkransen ligga och vila på huvudet. En e-handelslösning måste nämligen anpassas och vidareutvecklas hela tiden. Tomas arbetar i ett nära samarbete med Fristads ABs Marketing & E-Commerce Manager, Jonatan Andersson, på att sammanfoga B2B- och B2C-försäljningen. En stor utmaning både tekniskt, organisatoriskt och med tanke på att man måste utveckla en lösning som tilltalar båda kundtyperna.

Om Jonatan Andersson

Möt Jonatan Andersson, Marketing och E-commerce Manager, en av två personer som står i spetsen för Fristads ABs digitala strategi. Fristads e-handelslösning som lanserades 2012 bygger på Bizzkit-plattformen och har utvecklats av lösningspartnern Hesehus.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!