Beleco
Sebastian Rudenstam
Sebastian Rudenstam
Grundare

Så inreder du ditt hemmakontor med hyrd möblering – hyrtrendens påverkan på framtidens retail

Från: 11:05 Till: 11:15
Lägg till i kalender2021-03-11 11:05:002021-03-11 11:15:00Europe/StockholmBeleco - Sebastian RudenstamSå inreder du ditt hemmakontor med hyrd möblering – hyrtrendens påverkan på framtidens retailSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Så inreder du ditt hemmakontor med hyrd möblering – hyrtrendens påverkan på framtidens retail

Pandemin har gjort det nödvändigt att jobba hemifrån vilket har ifrågasatt det gamla normala; att jobba utifrån arbetsgivarens kontor. Work från anywhere är här för att stanna. Men hur inreder man ett bra hemmakontor? De flesta av oss vill gärna ha fina möbler och ett hemmakontor man trivs att jobba från och som är en del av inredningen. Hur vi jobbar förändras nu snabbt. Teknik för arbete från hemmakontoret fungerar bra och vi har anpassat oss snabbare än vi trodde. Spotify låter nu samtliga av deras ca 4 000 anställda att jobba från var de vill och ändå behålla den lön de har. Livsstilen att jobba från världens alla hörn, tidigare exkluderad till de med mycket pengar, börjar bli mainstream. Techbolag ligger i framkant att jobba på det här sättet, men vi behöver alla anpassa oss för att inte hamna efter. Det är så här framtida generationer vill jobba.

Hur påverkas handeln av att man väljer att hyra tillfällig office space nära hemmet, eller olika boenden i Sverige och världen att jobba från? Kommer man att orka släpa med sig sin garderob överallt? Då är det lättare att hyra kläder. Att investera i mindre butiker på populära orter att använda som showrooms där man enbart provar kläder, lägger en beställning, och får kläderna levererade till sitt hyrda boende, är ett av framtidens sätt att handla. Kanske kommer vi inte ens äga vårt eget hem framöver. Cirkulärt och hyrtrenden är här redan nu.

Sebastian Rudenstam

Sebastian är grundare av Beleco. Han bjuder på praktiska tips och råd om hur du tänker cirkulärt genom att hyra möbler när du inreder ditt hemmakontor.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!