Author and Oxford University’s first Trust Fellow
Rachel Botsman
Rachel Botsman
Ledande expert på tillit i en digital värld

Tillit – Nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshet

Från: 11:15 Till: 12:00
Lägg till i kalender2021-03-11 11:15:002021-03-11 12:00:00Europe/StockholmAuthor and Oxford University’s first Trust Fellow - Rachel BotsmanTillit – Nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshetSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Tillit – Nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshet

På vilket sätt har ny teknik, coronapandemin och den kraftigt ökade e-handeln skapat nya förutsättningar för vad som krävs för att konsumenter ska känna tillit till ett företag och dess produkter?

Vi har intervjuat en av världens mest ansedda experter inom tillit, Rachel Botsman. Med utgångspunkt från inslag med hennes insikter samtalar vi med Anneli Kansbod, VD för Bemz.com och Catrin Folkesson, chef e-handel och digitala kanaler på Apoteket Hjärtat, om hur de navigerar i tider av ovisshet. Vilka är deras strategier för att skapa och utveckla tillit i relationer med sina kunder.

Om Rachel Botsman

Rachel Botsman är författare till bästsäljaren Who can you trust? How technology brought us together and why it might drive us apart. Hennes TED-talks har visats mer än 4 miljoner gånger och tidskriften Monocle har utsett henne till en av världens 20 främsta Keynote Speakers. Rachel Botsman är huvudtalare på D-Congress senare i år.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!