Author and Oxford University’s first Trust Fellow
Rachel Botsman
Rachel Botsman
Ledande expert på tillit i en digital värld

How trust enables us to navigate uncertainty

Från: 11:00 Till: 11:45
Lägg till i kalender2021-03-11 11:00:002021-03-11 11:45:00Europe/StockholmAuthor and Oxford University’s first Trust Fellow - Rachel BotsmanHow trust enables us to navigate uncertaintySvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Tillit – Nyckeln till framgång i en värld av ovisshet

Ny teknik har skapat helt nya regler när det kommer till tillit. Tillit har förflyttat sig från institutioner, banker, media och regeringar till distribuerande nätverk, system och marknadsplatser. Det här är vad teknik i sig vill göra: ta makt och centralisering och sprida genom nätverk. Hur ska man som företag förhålla sig till det här och hur har pandemin påverkat vår syn på Tillit?

Rachel Botsman, Trust Fellow vid Oxford University’s Saïd Business School och en av världens 20 främsta Keynote Speakers enligt Monocle, är huvudtalare på D-Congress senare i år. Utifrån en intervju med Rachel berättar Anneli Kansbod, VD för Bemz.com, och Catrin Folkesson, chef e-handel och digitala kanaler, på Apoteket Hjärtat, hur de navigerar i tider av ovisshet. Vilka är deras strategier för att skapa tillit i relationer med kunder, leverantörer, medarbetare och ägare?

Om Rachel Botsman

Rachel är känd för sin tydliga insikt och varma berättande och har bjudits in att prata med företag så olika som Accenture, Goldman Sachs, Xero, Microsoft och Salesforce som vid konferenser som Drucker Forum, World of Business Forum och World Ekonomiskt forum. Hennes TED-samtal har visats mer än 4 miljoner gånger!

Hon är författare till två banbrytande böcker som har översatts till 12 språk.  What’s Mine is Yours (Harper Collins, 2010) förutspådde uppkomsten av ”delningsekonomin” och utnämndes därefter av TIME som en av ”Tio idéer som kommer att förändra världen”.  Hennes mycket hyllade verk Vem kan du lita på?  (Penguin Portfolio, 2017) är en utforskning av hur teknik förvandlar förtroende.  Det har lovordats av Adam Grant, Marc Benioff, Sherry Turkle och Don Tapscott och har blivit kortlistade till Business Book Awards.

Rachel är en an förtroendekamrat vid Oxford Universitys Saïd Business School där hon designer och undervisar kurser om förtroende och teknik.  Hon är också rådgivare i styrelser, för ledare och regeringar runt om i världen och hjälper organisationer att skapa pålitliga kulturer. Hennes arbete har publicerats i The Guardian, Financial Times, The New York Times, The Wall Street Journal, Harvard Business Review, Wired och andra publikationer.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!