PostNord Sverige
Peter Hesslin
Peter Hesslin
Chef eCommerce & Logistics

Konsten att vara en stabil aktör

Från: 10:20 Till: 10:35
Lägg till i kalender2021-03-11 10:20:002021-03-11 10:35:00Europe/StockholmPostNord Sverige - Peter HesslinKonsten att vara en stabil aktörSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Konsten att vara en stabil aktör

Under corona-året 2020 skedde en exceptionell tillväxt av e-handeln. Många aktörer inom branschen fick ställa om för att klara volymökningen och en tillväxt på 50 procent. Under 2020 hanterade PostNord rekordvolymen 147 miljoner paket och därmed hanterat en stor andel av e-handelns volymer. Samtidigt har vi nått ett aggressivt fossilfritt mål, utvecklat nya digitala gränssnitt och implementerat nya leveranstjänster som paketboxar. Hemligheten bakom vår förmåga stavas stabilitet.

Om Peter Hesslin

Peter Hesslin har arbetat inom logistik under merparten av sitt liv, både i Sverige och globalt. Peter har under dessa år pendlat mellan operativa och kommersiella roller. Peter har ett stort intresse för e-handel och B2B och ser kundupplevelsen genom hållbarhet, förstklassig service och kvalitet, samt de digitala gränssnitten som krav för att konkurrera på den absoluta toppen i industrin.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!