Klarna
John Osvald
John Osvald
Senior Delivery Manager

Nya grepp som utvecklar och förenklar givarresan

Från: 10:05 Till: 10:20
Lägg till i kalender2021-03-11 10:05:002021-03-11 10:20:00Europe/StockholmKlarna - John OsvaldNya grepp som utvecklar och förenklar givarresanSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur Cancerfonden och Klarna med nya grepp utvecklar och förenklar givarresan med slutmålet att få fler människor engagerade i kampen mot Cancer

Varför arbetar Klarna och Cancerfonden tillsammans? Hur har Cancerfonden tillsammans med Klarna utvecklat möjligheten och gjort det smidigare att bli månadsgivare? Vilka nya grepp kan vi ta genom att använda befintlig teknik och lösningar och anpassa dem för att få fler människor att bli månadsgivare?

Om John Osvald

Varit verksam inom den svenska, kommersiella sidan hos Klarna med fokus på nykundsbearbetning de senaste åren. Spenderat de senaste åren med att skissa, integrera och ta fram lösningar tillsammans med våra kunder för att skapa bättre konsument upplevelser online. Idag ansvarig för Klarnas strategiska partnerskap.

LINKEDIN

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!