Klarna
Christopher Raneklint
Christopher Raneklint
Commercial Manager

Nya grepp som utvecklar och förenklar givarresan

Från: 10:05 Till: 10:20
Lägg till i kalender2021-03-11 10:05:002021-03-11 10:20:00Europe/StockholmKlarna - Christopher RaneklintNya grepp som utvecklar och förenklar givarresanSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur Cancerfonden och Klarna med nya grepp utvecklar och förenklar givarresan med slutmålet att få fler människor engagerade i kampen mot Cancer

Varför arbetar Klarna och Cancerfonden tillsammans? Hur har Cancerfonden tillsammans med Klarna utvecklat möjligheten och gjort det smidigare att bli månadsgivare? Vilka nya grepp kan vi ta genom att använda befintlig teknik och lösningar och anpassa dem för att få fler människor att bli månadsgivare?

Om Christopher Raneklint

Har varit på Klarna i 1 ½ år och jobbat på den kommersiella sidan med fokus på nykundsbearbetning på den Svenska marknaden. Har främst fokuserat på merchants utanför Klarnas ordinarie kärna av e-handlare där bla givarorganisationer har varit en viktig del. Innan det har jag en bakgrund i försäljning inom byggmaterialbranschen där jag jobbat både inom Sverige och internationellt, senast som Exportchef.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!