Apotek Hjärtat
Catrin Folkesson
Catrin Folkesson
Chef e-handel & digitala kanaler

Tillit - Nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshet

Från: 11:15 Till: 12:00
Lägg till i kalender2021-03-11 11:15:002021-03-11 12:00:00Europe/StockholmApotek Hjärtat - Catrin FolkessonTillit - Nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshetSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Tillit – Nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshet

På vilket sätt har ny teknik, Coronapandemin och den kraftigt ökade  ​e-handeln skapat nya förutsättningar för vad som krävs för att konsumenter ska känna tillit till ett företag och dess produkter?  Vi har intervjuat en av världens mest ansedda experter inom tillit, Rachel Botsman.

Rachel Botsman, Trust Fellow vid Oxford University’s Saïd Business School och en av världens 20 främsta Keynote Speakers enligt Monocle, är huvudtalare på D-Congress senare i år. Utifrån en intervju med Rachel berättar Anneli Kansbod, VD för Bemz.com, och Catrin Folkesson, chef e-handel och digitala kanaler, på Apotek Hjärtat, hur de navigerar i tider av ovisshet. Vilka är deras strategier för att skapa tillit i relationer med kunder, leverantörer, medarbetare och ägare?

Om Catrin Folkesson

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!