RevolutionRace
Pernilla Nyrensten
Pernilla Nyrensten
Medgrundare och VD

Att bygga varumärke tillsammans med sin community

Scen: Kongresshallen 2020
Från: 11:10 Till: 11:40
Lägg till i kalender2020-03-05 11:10:002020-03-05 11:40:00Europe/StockholmRevolutionRace - Pernilla NyrenstenAtt bygga varumärke tillsammans med sin communityKongresshallen 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Att bygga varumärke tillsammans med sin community.

Pernilla kommer att beskriva hur RevolutionRace byggt ett starkt varumärke med hjälp av sitt nya sociala D2C (Direct to consumer) koncept. Genom att lyssna in sina kunders behov i de kanaler där de själva befinner sig skapar de ett modernt varumärke som byggts tillsammans med kunderna. De använder framgångsrikt mycket kundbilder i sin marknadsföring och vilket gör att kunderna ser att de är en av dem och Revolution Race är en av dem.

Pernilla kommer att gå igenom hur allt börjat. Vilka utmaningar och svårigheter de mött och vad som har varit helt avgörande beslut och ögonblick för RevolutionRace framgång. Hon kommer även att berätta hur de har fokus på relation med kund, marknadsföring och kärleken till sina produkter.

Om Pernilla Nyrensten

Pernilla är VD och är tillsammans med sin man Niclas grundare av Revolution Race, ett outdoorvarumärke som revolutionerat branschen med sitt nya sociala D2C-concept (Direct-to-consumer). Genom att lyssna in sina kunders behov på de kanaler där de själva befinner sig, skapar dee ett modernt varumärke som byggts tillsammans med företagets kunder. RevolutionRace använder kundbilder i sin marknadsföring. Kunderna är ses som en del av företaget, och företaget ser sig som en del av samma gemenskap.

RevolutionRace vann D-Award på D-Congress 2019. 

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!