Hyber - INSTÄLLT
Olivia Beke Rothschild
Olivia Beke Rothschild
Medgrundare och Brand Keeper

INSTÄLLT

Scen: Värderingsstyrda affärer E3 2020
Från: 15:10 Till: 15:30
Lägg till i kalender2020-03-05 15:10:002020-03-05 15:30:00Europe/StockholmHyber - INSTÄLLT - Olivia Beke RothschildINSTÄLLTVärderingsstyrda affärer E3 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

INSTÄLLT

Hållbart mode: Second hand eller nytt? Hyra eller köpa?

Modeindustrins miljöpåverkan uppmärksammas allt mer och frågan är hur vi kan minska densamma genom att använda befintliga plagg betydligt längre. Vi träffar två företag som tagit sin avstamp i industrins stora utmaning men som valt olika strategier för att bidra till dess lösning. Hur skapar man förtroende bland konsumenter för cirkulära affärsmodeller, och framförallt hur får man fler att hoppa på tåget….?

Samtalet faciliteras av Sïmon Saneback.

Om Olivia Beke Rothschild

I sitt jobb som medgrundare och kommunikationschef på Hyber, lägger Olivia mycket tid och energi på att försöka förstå hur vi som föräldrar tar beslut. Att greppa kundens förutsättningar är nyckeln till att få fler att våga sig på ett nytt sätt att konsumera på. Tillsammans med teamet på Hyber jobbar hon hårt för att skapa marknadens förutsättningarna för hållbar konsumtion.

Olivia är sen tidigare en av grundarna bakom succén 109 World – en banbrytande kombination av välmående och välgörenhet. Hon är influencer, har en podcast och utnämnd till Sveriges top 40 serieentreprenörer av Dagens Industri.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!