CAIA Cosmetics - INSTÄLLT
Mikael Snabb
Mikael Snabb
Medgrundare

INSTÄLLT

Scen: Varumärke G4 2020
Från: 14:30 Till: 14:50
Lägg till i kalender2020-03-05 14:30:002020-03-05 14:50:00Europe/StockholmCAIA Cosmetics - INSTÄLLT - Mikael SnabbINSTÄLLTVarumärke G4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

INSTÄLLT

Exklusiv makeup, Bianca Ingrosso och kapade distributionsled gör CAIA Cosmetics till Sveriges ledande makeupvarumärke

Med en av Sveriges största influenser och mediaprofiler, Bianca Ingrosso, som frontfigur och delägare har CAIA Cosmetics en fantastisk grund för sin kontakt med sina kunder. Styrkan i CAIAs affärsmodell bygger på att de valt att kapa bort både importör- och återförsäljarledet. Företaget kan därmed erbjuda en produkt av högsta premiumkvalité till ett rimligt pris.

Jesper Matsch och Mikael Snabb, medgrundare till CAIA Cosmetics, ger sin bild av retail, beskriver hur de arbetar med CAIA, diskuterar fördelarna med affärsmodellen och hur Biancas sinne för kvalitetsprodukter gör CAIA till det ledande kosmetikvarumärket i Sverige just nu.

Om Mikael Snabb

Mikael hade en lång erfarenhet inom Corporate Finance innan han år 2004 lanserade hudvårdsvarumärket Recipe for men tillsammans med Jesper Matsch och Jesper Rönnbäck. Efter en företagsfusion mellan Recipe for men AB och Simplus AB skapades Svenska Krämfabriken AB och en förstklassig produktionsanläggning byggdes i Falun. Svenska Krämfabriken utvecklades till en av Sveriges ledande producenter av hud- och hårvård.  När Mikael valde att avyttra sitt aktieinnehav i Svenska Krämfabriken sommaren 2017 omsatte bolaget ca 100 mkr och hade cirka 50 anställda. Våren 2018 grundade Mikael Beauty Icons AB tillsammans med sin gamle partner Jesper Matsch, Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad.  Beauty Icons äger succèvarumärket CAIA Cosmetics som lanserades i november 2018 och som sedan dess fullkomligt vänt uppochned på makeup-marknaden i Sverige.

LinkedIn

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!