Unifaun
Mats Fischerström & Axel Lindgren
Mats Fischerström & Axel Lindgren
Product Manager & Head of Consumer Applications

2022: Returns of the Jedi

Scen: Innovation H1 2020
Från: 11:50 Till: 12:10
Lägg till i kalender2020-03-05 11:50:002020-03-05 12:10:00Europe/StockholmUnifaun - Mats Fischerström & Axel Lindgren2022: Returns of the JediInnovation H1 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

2022: Returns of the Jedi

Konsumentdriven logistik har gett kunden makten över frakten – men ärligt talat, är det verkligen så? Mats&Axel visar vad riktig kundorientering skulle vara, och att den snart kan vara verklighet.

Utvecklingen när det gäller e-handelsleveranser har gått med raketfart de senaste två åren.  Men vi har ännu inte kommit så långt att konsumenten verkligen kan anpassa leveransen till sin vardag och inte tvärtom. Mats&Axel visar hur en värld där köp, betalning, leverans och retur verkligen är helt integrerade skulle se ut, och att den inte behöver vara alltför långt borta.

Mats och Axel är flitigt anlitade för att hjälpa handlare och transportörer med Delivery Management.

Om Mats Fischerström​

Mats är produktchef på Unifaun och har över 20 års erfarenhet från mjukvaru-  och logistikbranschen. De senaste åren har Mats dagligen träffat e-handlare för att stödja dem i hur leveransupplevelsen kan förbättras.

LinkedIn

Om Axel Lindgren​

Axel arbetar som Head of Consumer Applications på Unifaun och har en lång erfarenhet inom logistik, försäljning och e-handel. Axel driver bl.a. Mina Pakets strategiska utveckling tillsammans med några av Sveriges största e-handlare och transportörer.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!