Presenteras av Storm Commerce
Malena Holmberg
Malena Holmberg
Kontorschef Valtech Göteborg

Kinnarps, en måttanpassad e-handel till en av världens främsta möbeltillverkare

Kinnarps, en måttanpassad e-handel till en av världens främsta möbeltillverkare

För att hitta rätt lösning är det viktigt att ta avstamp i mål, den tekniska miljön, affären och komplexiteten i produkten samt självklart kunden och kundens behov. Malena Holmberg från Valtech Sweden berättar om Kinnarps satsning där e-handeln kompletterar den befintliga säljprocessen och ger en ökad tillgänglighet till befintliga kunder.

Om Malena Holmberg

Malena brinner för att skapa digitala tjänster som gör skillnad, för vår planet eller lösningar som förändrar många människors vardag. En nyckelfaktor är att förstå kunders drivkrafter och behov på djupet vilket är extra utmanande i den disruptiva verklighet många företag, framförallt e-handelsbolag befinner sig i. Malena har 15 års erfarenhet av marknadsföring, UX, projektledning och affärsutveckling av digitala projekt och driver idag Valtechs Göteborgskontor.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!