Maya Delorez
Madelene Törnblom
Madelene Törnblom
CEO & Founder

Nominerad till D-Award 2021

Från: 12:30 Till: 13:15
Lägg till i kalender2021-10-14 12:30:002021-10-14 13:15:00Europe/StockholmMaya Delorez - Madelene TörnblomNominerad till D-Award 2021Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Nominering till D-Award 2021

MAYA DELOREZ grundades av Madelene Törnblom – en ung hästtjej nära sin målgrupp som snart spränger 100-miljonersvallen helt utan externt kapital med framgångsrik kontroll över sin egen produktkedja. Snabbväxande DTC-företag med hög expansionstakt. Madelene har bland annat bra tips för dig som nyligen startat egen e-handel, hur hon jobbar med innovation framåt och vad en bra kundupplevelse är för henne.

Starta filmen

Madelene Törnblom

CEO & Founder till Maya Delorez, Madelene Törnblom, är född och uppväxt i en stad utanför Uppsala. Utan någon tidigare erfarenhet av att driva ett företag startade hon sitt företag vid 21 års ålder.

Det självklara valet blev att kombinera sitt intresse från barnsben med viljan att driva eget företag. I Maj 2017 lanserades Maya Delorez som snabbt blev ett etablerat varumärke med kunder världen över.

”Jag identifierade ett hål på marknaden, såg en kommande trend och kände att det gick att göra det bättre än det som då fanns på marknaden. Jag har haft svårt att hitta ridkläder som både är bekväma och snygga. Jag har aldrig förstått varför vi fortfarande rider i tjocka ostretchiga bomullsmaterial medan andra sporter utvecklar det ena teknikmaterialet efter det andra. Varför optimerar inte vi vår utrustning för att kunna maximera prestationen? Så jag satte mig ner, funderade och bestämde mig: jag ska starta mitt egna varumärke ”

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!