Collector Bank presenterar
Kenneth Qfvarnström
Kenneth Qfvarnström
Varumärkesstrateg och affärsdesigner

Moonshot Branding - Förstå värdet av ett välbyggt varumärke.

Moonshot Branding – Förstå värdet av ett välbyggt varumärke.

Den nya generationen företag nöjer sig inte med att bara vara lite bättre. De ser nya möjligheter. De definierar och formar sina marknader i linje med ideologiska missioner och visioner. De förstår värdet av ett välbyggt varumärke.

De upptäcker tidigt vilka marknadsförändringar som håller på att se dagens ljus. De innoverar sedan blixtsnabbt för att skapa ett kunderbjudande som löser problem, inspirerar, är skonsamt mot moder jord och gör livet tio gånger bättre för människorna som lever på den.

Men hur gör man? Hur tar man den rakaste vägen till kundens hjärta och skapar bestående relationer? Följ med på en spännande resa i 180 och få ett antal konkreta tips på hur du ska innovera för att göra varumärket 1000% värdefullare för dina kunder.

Om Kenneth

Kenneth Qfvarnström har genomfört 100-tals fullskaliga varumärkeskoncept, kommunikationsstrategier och kreativa kampanjer under de senaste åren för både små regionala företag och stora multinationella koncerner. Jobbar idag som varumärkesstrateg, affärsdesigner och creative director. Har gästföreläst vid amerikanska, tyska och svenska universitet.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!