Kronans Apotek
Karin Mineur
Karin Mineur
IT Director

Presenteras av Columbus: Går det att bli Unified Commerce på 2 år?

Presenteras av Columbus: Går det att bli Unified Commerce på 2 år?

Dagens affärslandskap kräver en enhetlig och relevant kundupplevelse. Enligt en undersökning räknar 8 av 10 företag med att erbjuda Unified Commerce i slutet av 2020. Columbus har bjudit in några starka aktörer i branschen för att diskutera detta i en paneldebatt. Vad innebär det att erbjuda Unified Commerce? Är det realistiskt att erbjuda det inom 2 år? Hur balanserar man mellan långsiktig affär och kortsiktig överlevnad? Vår panel delar med sig av erfarenheter, insikter, råd och hur man hinner ställa om tillräckligt mycket tillräckligt snabbt för att inte ätas upp av internationell konkurrens.

Om Karin Mineur

Karin har lång erfarenhet från business development inom Retail. Sedan två år tillbaka arbetar hon som ansvarig för IT och digital utveckling på Kronans Apotek. Stort fokus ligger på kundupplevelse och på hur ett mycket reglerat och traditionellt apoteksbolag kan gå mot att bli en modern online-aktör.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!