Curamando - Conversionista
John Ekman
John Ekman
Chief Conversionista!

Webbplatsen - Den nya digitala försäljningsmotorn

Webbplatsen – Den nya digitala försäljningsmotorn

Fler och fler B2B-företag satsar nu att omvandla sina “digitala broschyrställ” till väloljade maskinerier som driver hela företagets försäljning. Vi tittar på ett västsvenskt företag – Tawi. Oerhört framgångsrikt med världsledande produkter, men helt osynliga på den internationella digitala arenan. Se hur de skapade sin nya webbplats för att bryta sina analoga bojor och ta sig ut i världen.

Om John

John Ekman grundade Conversionista för att hjälpa Sveriges online-företag att få ut ett bättre resultat från sin trafik och sin online-affär. 8 år senare är Conversionista Nordens odiskutabla auktoritet inom konverteringsoptimering – så något måste han ju ha gjort rätt?! John har jobbat med online ungefär sedan de första organismerna kom upp på land på bl.a. Icon Medialab, Net Entertainment & Betsson. Enligt John är en ”Conversionista” någon som är galet passionerad av att förbättra konvertering och konverteringsgrad.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!