Nudie jeans - INSTÄLLT
Joakim Levin
Joakim Levin
VD och medgrundare

INSTÄLLT

Scen: Värderingsstyrda affärer E3
Från: 12:30 Till: 12:50
Lägg till i kalender2020-03-05 12:30:002020-03-05 12:50:00Europe/StockholmNudie jeans - INSTÄLLT - Joakim LevinINSTÄLLTVärderingsstyrda affärer E3Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

INSTÄLLT

Start your own fucking brand!

Erfarenheter från 20 års arbete med att försöka bygga ett globalt, oberoende och hållbart denimvarumärke i en väldigt traditionell bransch och hur vår strävan efter ökat oberoende ledde oss rätt i vår digitalisering/ retailiseringsresa.

Nudie jeans startade mer som en idé och ett lustprojekt än ett företag. En ide om att bygga ett modernt och hållbart företag/varumärke som bygger på att ”the business of business inte bara är business”.

värderingsstyrda affärer – Scen E3

Vem är Joakim Levin?

Joakim 46 år från Alingsås. Innan starten av Nudie Jeans arbetade han som musiker i diverse punkband samt slarvade på Handels i Göteborg. Idag är han, utöver det dagliga arbete som VD på Nudie Jeans, bla engagerad i Pustervik samt Offside Press AB. Joakim har även varit drivkraften inom Nudie Jeans retail- och digitaliseringsresa.

Se Joakims hälsning

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!