Nudie jeans - INSTÄLLT
Joakim Levin
Joakim Levin
VD och medgrundare

INSTÄLLT

Scen: Värderingsstyrda affärer E3 2020
Från: 12:30 Till: 12:50
Lägg till i kalender2020-03-05 12:30:002020-03-05 12:50:00Europe/StockholmNudie jeans - INSTÄLLT - Joakim LevinINSTÄLLTVärderingsstyrda affärer E3 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

INSTÄLLT

Start your own fucking brand!

Erfarenheter från 20 års arbete med att försöka bygga ett globalt, oberoende och hållbart denimvarumärke i en väldigt traditionell bransch och hur vår strävan efter ökat oberoende ledde oss rätt i vår digitalisering/ retailiseringsresa.

Nudie jeans startade mer som en idé och ett lustprojekt än ett företag. En ide om att bygga ett modernt och hållbart företag/varumärke som bygger på att ”the business of business inte bara är business”.

Vem är Joakim Levin?

Joakim 46 år från Alingsås. Innan starten av Nudie Jeans arbetade han som musiker i diverse punkband samt slarvade på Handels i Göteborg. Idag är han, utöver det dagliga arbete som VD på Nudie Jeans, bla engagerad i Pustervik samt Offside Press AB. Joakim har även varit drivkraften inom Nudie Jeans retail- och digitaliseringsresa.

Se Joakims hälsning

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!