Pierce
Henrik Zadig
Henrik Zadig
VD

Framgångsfaktorerna bakom Sveriges främsta e-handelsföretag – De nominerade till D-Award 2020

Scen: Kongresshallen 2020
Från: 10:30 Till: 11:00
Lägg till i kalender2020-03-05 10:30:002020-03-05 11:00:00Europe/StockholmPierce - Henrik ZadigFramgångsfaktorerna bakom Sveriges främsta e-handelsföretag – De nominerade till D-Award 2020Kongresshallen 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framgångsfaktorerna bakom Sveriges främsta e-handelsföretag – De nominerade till D-Award 2020

Panelsamtal med de tre VD:arna i de nominerade företagen till årets D-Award. Breakits VD Camilla Björkman leder ett samtal om hur Pierce, Skincity och Sneakersnstuff jobbar och tänker strategiskt för att vara konstant aktuella och lönsamma i en snabbföränderlig värld som kräver mer transparens än någonsin och där konsumentkraften aldrig varit större. Vad driver och inspirerar dessa VD:ar i arbetet med att skapa ett aktuellt och relevant varumärke? Jobbar de aktivt med purpose i ledningsgruppen – dvs frågan varför de existerar? Vilka trender i omvärlden, som man behöver förhålla sig till, diskuteras på de interna strategimötena? Hur jobbar de med innovation och vilka ramar och fokus har de för innovationsarbetet? Vad är det som gör att de inspirerar hela Sveriges digitala handel?

D-Award instiftades 2019 av föreningen Svensk Digital Handel för att lyfta fram de företag som driver den digitala utvecklingen i Sverige framåt. Som vågar sticka ut hakan med nydanade idéer som gör att du vill komma tillbaka och handla med.

Samtalet inleds med att Pauline Grindvall från föreningen Svensk Digital Handels styrelse och jurymedlem berättar mer om hur resonemanget inför årets nomineringar gick, det vill säga varför det är Pierce, Skincity och Sneakersnstuff som nominerats. Hon berättar också mer om hur vinnaren utses.

Om Pierce

Pierce AB grundades 2008 av de två entreprenörerna Stefan Rönn och Daniel Petersen. Pierce affärsidé är att sälja delar, tillbehör och utrustning till motorcyklar och snöskotrar online under varumärkena: 24MX, XLmoto, Motobuykers och Sledstore. Pierce driver totalt 37 olika e-handelsbutiker i 17 länder. Idag har bolaget över 380 anställda och en årlig omsättning på cirka 950 miljoner kronor.

Med en lokal närvaro på 17 europeiska marknader, en enorm tillväxt och ett team av affärsorienterade petrolheads har Pierce blivit ett av de mest framgångsrika svenska e-handelsföretagen.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!