Svensk Digital Handel
Freddy Sobin
Freddy Sobin
Styrelseordförande

Välkommen till D-Congress 2020 – Purpose Driven Commerce

Scen: Kongresshallen 2020
Från: 09:00 Till: 10:00
Lägg till i kalender2020-03-05 09:00:002020-03-05 10:00:00Europe/StockholmSvensk Digital Handel - Freddy SobinVälkommen till D-Congress 2020 – Purpose Driven CommerceKongresshallen 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Välkommen till D-Congress 2020 – Purpose Driven Commerce

Freddy Sobin, Per Ljungberg och Karin Johansson hälsar välkommen till den sjätte upplagan av D-Congress. De presenterar varför Purpose Driven Commerce är årets tema och vad det betyder för Svensk Handel och Svensk Digital Handel.

Om Freddy Sobin

Freddy är Styrelseordförande i Svensk Digital Handel och VD för KICKS, ett bolag som var tidiga med att ta klivet till e-handel och omnikanal, och som idag fortsätter att ligga i framkant. Som en del av Axel Johnson koncernen är hållbarhet en central drivkraft som länge legat i bolagets fokus, bland annat genom en rad initiativ inom såväl psykisk ohälsa, mångfald, kosmetisk avfall, plast, hållbara produktval m.m. Förutom att accelerera transformationen av KICKS har Freddy även stärkt fokuset på hållbarhetsfrågorna och börjat involvera kunderna i dessa desto mer.

LINKEDIN

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!