KEYNOTE: Doberman
Elin Ankerblad
Elin Ankerblad
Grundare & Business Director

Framtiden kräver innovation - nycklar till att få det att hända på riktigt.

Scen: D-B2B 2019
Från: 15:30 Till: 16:00
Lägg till i kalender2019-10-08 15:30:002019-10-08 16:00:00Europe/StockholmKEYNOTE: Doberman - Elin AnkerbladFramtiden kräver innovation - nycklar till att få det att hända på riktigt. D-B2B 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Presenteras av Svensk Digital Handel

Framtiden kräver innovation – nycklar till att få det att hända på riktigt.

Kraven på företagsprodukter och tjänster ökar hela tiden. Kundupplevelsen är kritisk för att nå framgång och digitaliseringen slår igenom i alla etablerade branscher. Samtidigt dyker nya och snabbare digitala uppstickare upp med mer relevanta erbjudanden anpassade för framtidens kunder, och kör förbi etablerade företag. Hur behöver man arbeta för att möta kundernas krav och vinna i framtidens konkurrens? Hur får man innovation att hända på riktigt? Vilka är nycklarna för framgång?

Elin Ankerblad, Grundare & Business Director, Doberman

Elin är en av grundarna till design och innovationsbyrån Doberman. Med 20 år i branschen, cirka 100 anställda i Stockholm & New York och en verksamhet som sträcker sig från digital transformation till produktdesign har Doberman under Elins ledarskap utvecklats till ett internationellt ledande och normbrytande designkonsultföretag. Under föredraget kommer hon att dela case och erfarenheter från digitalt innovationsarbete med svenska och internationella företag från olika branscher i olika mognadsgrad.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!