Houdini Sportswear
Eva Karlsson
Eva Karlsson
VD

Det digitala ekosystemet

Scen: Värderingsstyrda affärer E3 2020
Från: 13:50 Till: 14:10
Lägg till i kalender2020-03-05 13:50:002020-03-05 14:10:00Europe/StockholmHoudini Sportswear - Eva KarlssonDet digitala ekosystemetVärderingsstyrda affärer E3 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Det digitala ekosystemet.

Eva kommer dela erfarenheter kring hur digitalisering och teknologi blivit viktiga verktyg på resan och hur naturen fungerar som blåkopia för det digitala ekosystem som kommer ta bolaget närmare sin vision att bli regenerativt.

Om Eva Karlsson

Eva är VD för Houdini Sportswear, ett progressivt och snabbt växande svenskt friluftsvarumärke som tagit hållbarhet till en ny nivå. Sedan 2001 har hon och hennes team målmedvetet och med ett vetenskapligt systemperspektiv, innoverat och transformerat hela sin verksamhet för att bli en positiv kraft för planet, samhälle och individ. Med cirkulära friluftsprodukter, cirkulära affärsmodeller i en tradition av samskapande och open-source innovation, delar Houdini kunskap och inspirerar till ett aktivt liv i samklang med naturen.

Med ambitionen att förstå bolagets hela avtryck på systemnivå och sätta strategier för att ständigt utvecklas, var Houdini 2015 först i världen med att utvärdera bolaget utifrån de Planetära Gränsernas ramverk. Arbetet fortsätter just nu genom att utforska avtryck beroende på livsstil och hur Houdini skulle kunna möjliggöra hållbara livsstilar i ett vidare perspektiv.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!