EY Doberman
Tove Blomgren
Tove Blomgren
Creative Director

Modeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskap

Scen: Kongresshallen
Från: 14:00 Till: 14:50
Lägg till i kalender2021-10-28 14:00:002021-10-28 14:50:00Europe/StockholmEY Doberman - Tove BlomgrenModeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskapKongresshallenSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Modeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskap

Det sker en förflyttning i industrin – en helomvändning – för att driva den transformation som krävs. Sweden Fashion Council ser att tre viktiga byggstenar kommer att vara avgörande för framtidens modeindustri och framtidens retail – innovation, transparens och ägandeskap. Det krävs ett nytt mindset för att erbjuda en kundupplevelse som matchar Gen Z. Kunden kräver idag en transparent och hållbar handel, utifrån alla aspekter. Hur snabbt företag adopterar ny innovationen, men även hur ägandeskapet fördelas kommer att vara avgörande faktorer för vilka som står starka inom framtidens retail.

Presenteras i samarbete med Swedish Fashion Council

Tove Blomgren

Tove Blomgren är kreativ ledare för SALLY, EY Dobermans innovationsstudio för hållbara affärer. SALLY använder design och teknik för att hjälpa företag att förflytta sig från business as usual och rusta sig för en dramatiskt annorlunda framtid, med en ny definition av värde och kundnytta. Tove har 15 års erfaranhet av designledd transformation och var innan SALLY Creative Director på EY Doberman i många år.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!