Lyko
Tom Thörnblom
Tom Thörnblom
Kommunikation & hållbarhetschef

Snabba och hållbara leveranser - en omöjlig kombination?

Scen: G4
Från: 13:00 Till: 13:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:25:00Europe/StockholmLyko - Tom ThörnblomSnabba och hållbara leveranser - en omöjlig kombination?G4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Konsumenter vill ha möjlighet att få sina varor levererade snabbt, samtidigt som vi alla eftersträvar mer hållbara leveranser.  Kan e-handelsleveranser vara både snabba och hållbara?  Sessionen inleds med att Svensk Digital Handel och Closer kort presenterar resultatet från en workshop med e-handels- och logistikföretag för nå en gemensam branschdefinition om vad som avses med en fossilfri e-handelsleverans.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser. Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Tom Thörnblom

Tom Thörnblom är sedan 2019 ansvarig för kommunikation, hållbarhet och investerardialoger hos LYKO. Tom har sedan tidigare en gedigen bakgrund från finansbranschen och av att ha arbetat med hållbarhetsraiting. LYKO är ett av Nordens ledande specialister inom Skönhetsvård, bolaget har 32 butiker och e-handel som förra året levererar över 3.1 miljoner ordar till kunder i åtta länder.

LinkedIn

Se hela programmet

FOTOGRAF: Mikael Sjöberg

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!