Presentera av Optimizely Norden: Blomsterlandet
Tirdad Zadeh
Tirdad Zadeh
E-commerce Manager

Från transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

Scen: H1
Från: 13:00 Till: 13:20
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:20:00Europe/StockholmPresentera av Optimizely Norden: Blomsterlandet - Tirdad ZadehFrån transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteendenH1Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Från transformativ till adaptiv – Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

En högre digital penetration tillsammans med ökade förväntningar ställer nya krav på företag att snabbare ställa om för att bättre möta sina kunder över fler kanaler. Men vilka är de nya beteenden vi ser, och hur bra är egentligen företag på att anpassa sig och vad kännetecknar de som kom ut som vinnare ur pandemin?

I denna session får du nyckelspaningarna från en färsk undersökning med 5000 respondenter, samtidigt som vi får lyssna till en panel bestående av E-commerce Manager från Blomsterlandet och Head of Strategy and Business Development på Eton när de delar deras syn på framtidens handel.

Tirdad Zadeh

Tirdad drivs av att förenkla för kunder och skapa nya arbetssätt för att nå dit. Han har en BSc i Business från Cass Business School i London och har spenderat flera år utomlands i bl.a. England & Singapore. Genom att utmana det som har varit och tänka nyskapande har han bidragit till ett nytt fokus på Blomsterlandet. Tirdad har över 10 års erfarenhet från retail och har varit E-commerce Manager på Blomsterlandet sedan 2017. Innan dess arbetade han som projektchef på Blomsterlandet där han ledde flera initiativ inom systemförändringar, affärsutveckling och change management, med mål att skapa rätt förutsättningar för framtida utveckling. Nu driver han Blomsterlandets satsning inom e-handel och digital utveckling.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!