TietoEVRY Customer Experience
Petronella Regen
Petronella Regen
Senior Art Director & UX-designer

Har du råd att välja bort kunder i din e-handel?

Scen: H1
Från: 15:00 Till: 15:20
Lägg till i kalender2021-10-28 15:00:002021-10-28 15:20:00Europe/StockholmTietoEVRY Customer Experience - Petronella RegenHar du råd att välja bort kunder i din e-handel?H1Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Har du råd att välja bort kunder i din e-handel?

Inkluderande design och teknik ger dig fler möjligheter till konvertering och därmed ökad omsättning, oavsett om du tillgänglighetsanpassar nuvarande lösning eller utvecklar morgondagens e-handel. Har du råd att exkludera kunder? De som inte kan använda din e-handel vänder sig troligtvis till någon annan. När lagen kräver tillgänglig e-handel, innebär det en kostnad? Eller är det i själva verket en investering?

Petronella Regen

Petronella är en visuell och strategisk designer med en akademisk grund inom informatik som vill pusha gränserna och bevisa att tillgänglig design går att göra tilltalande och inspirerande. Hon har bl.a. jobbat med e-handelskunder inom skönhet, mode, bygg och utbildning så väl som externwebb för kommunalt och privat ägda bolag. Hennes engagemang för att beröra användarna och fånga deras intresse gör att hon arbetar affärsinriktat och passionerat.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!