Bring
Peter Brühl
Peter Brühl
Head of Commercial

En marknad i accelererande förändring

Scen: G4
Från: 14:30 Till: 14:50
Lägg till i kalender2021-10-28 14:30:002021-10-28 14:50:00Europe/StockholmBring - Peter BrühlEn marknad i accelererande förändringG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

En marknad i accelererande förändring

Idag kan vi köpa och sälja internationellt över hela världen. Konkurrensen på e-handelsmarknaden är därmed större än någonsin. Slutkonsumenternas krav och förväntningar på gröna och flexibla leveranser ökar, vilket ställer stora krav på både nätbutiker och leverantörer. Vilka faktorer är det som styr, vilka är utmaningarna och vilka är våra bästa tips till nätbutikerna för att öka sin konkurrenskraft på den nya marknaden?

Peter Brühl

Peter har en bakgrund från internationell marknadsföring, sälj och affärsutveckling på företag som säljer varor och tjänster direkt till kunder. Allt från postorder till sälj på webben. Peter har nyligen klivit in i rollen som Head of Commercial för Brings fulfilmentlösning Shelfless. Innan Bring har han haft olika roller i verksamheter som har varit en del av “retailrevolutionen” e-commerce, som Adlibris, Bokus, Pierce, Caliroots och Fenix Outdoor.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!