Bring
Patrick Lindby
Patrick Lindby
Sales Director

En marknad i accelererande förändring

Scen: G4
Från: 14:30 Till: 14:50
Lägg till i kalender2021-10-28 14:30:002021-10-28 14:50:00Europe/StockholmBring - Patrick LindbyEn marknad i accelererande förändringG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

En marknad i accelererande förändring

Idag kan vi köpa och sälja internationellt över hela världen. Konkurrensen på e-handelsmarknaden är därmed större än någonsin. Slutkonsumenternas krav och förväntningar på gröna och flexibla leveranser ökar, vilket ställer stora krav på både nätbutiker och leverantörer. Vilka faktorer är det som styr, vilka är utmaningarna och vilka är våra bästa tips till nätbutikerna för att öka sin konkurrenskraft på den nya marknaden?

Patrick Lindby

Patrick har mer än 20 års erfarenhet av internationell logistik, där han bland annat har arbetat med några av Europas största nätbutiker. Idag är Patrick Sales Director för Brings fulfilmentlösning Shelfless.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!