Unconventional Ventures
Nora Bavey
Nora Bavey
General Partner

Modeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskap

Scen: Kongresshallen
Från: 14:00 Till: 14:50
Lägg till i kalender2021-10-28 14:00:002021-10-28 14:50:00Europe/StockholmUnconventional Ventures - Nora BaveyModeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskapKongresshallenSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Modeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskap

Det sker en förflyttning i industrin – en helomvändning – för att driva den transformation som krävs. Sweden Fashion Council ser att tre viktiga byggstenar kommer att vara avgörande för framtidens modeindustri och framtidens retail – innovation, transparens och ägandeskap. Det krävs ett nytt mindset för att erbjuda en kundupplevelse som matchar Gen Z. Kunden kräver idag en transparent och hållbar handel, utifrån alla aspekter. Hur snabbt företag adopterar ny innovationen, men även hur ägandeskapet fördelas kommer att vara avgörande faktorer för vilka som står starka inom framtidens retail.

Presenteras i samarbete med Swedish Fashion Council

Nora Bavey

General Partner på Unconventional Ventures och medgrundare av UV Accelerator.

Nora Bavey, General Partner på Unconventional Ventures, en nordisk VC som fokuserar på impact tech bolag grundade av diversiferade grundare. Hon är varumärkesstrategen som blev prisbelönade techentreprenören som blev rikskapitalisten som fokuserar på diversifierade grundare och ser ägandet och entreprenörskapet som det starkaste verktyget till jämställdhet. Med sin förståelse och fokus på Hållbarhet, DEI och framtida trender bygger hon ecosystem i Norden för att ta tillvara på den potential som hon ser går förlorad idag.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!