Presenteras av Curamando: Stena Line
Niclas Cullberg
Niclas Cullberg
Head of Group Digital Experience & Omni Channel

Sea-business to E-business: Stena Line’s Journey to Relevance

Scen: G4
Från: 15:00 Till: 15:20
Lägg till i kalender2021-10-28 15:00:002021-10-28 15:20:00Europe/StockholmPresenteras av Curamando: Stena Line - Niclas CullbergSea-business to E-business: Stena Line’s Journey to RelevanceG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Sea-business to E-business: Stena Line’s Journey to Relevance

Niclas kommer att presentera Stena Lines resa, från skapandet av visionen “relevans vid varje kontaktpunkt” till det nuvarande projektet att skapa en plattform och ett ekosystem kring kundupplevelsen. Niclas kommer att berätta om hur Stena Lines utveckling har gjort det möjligt att förstå kundernas behov för att möjliggöra en framtida sömlös kundresa. Han kommer att fokusera på hur Stena Line utvecklar en innehålls-, leverans- och personaliseringsplattform och hur detta kommer att vara grunden för att leverera personliga upplevelser för varje enskild kund, över hela kundresan, från inspiration till resa till att kunden åter är hemma igen.

Höjdpunkter

  • Hur man förstår kunderna
  • Hur man blir datadriven och kanalagnostisk
  • Hur man skapar en framtida kundupplevelse med ett integrerat ekosystem

Presenteras av Curamando  

Niclas Cullberg

Niclas har arbetat med förändring och utveckling i mer än 20 år, alltid med kunden i centrum. Marknadsföring, försäljning, produktutveckling – Niclas har gjort allt, och sedan 2016 gör han det på Stena Line.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!